Anotace: Někdy se povede vidět nádheru úsvitu, je to krásné že člověk skoro nenachází slov...
kavec..Diky Jiriku, vsak i Ty mas kouzelne basne se kterymi umis nejen oslovit ale i rozesmat a potesit cloveka.
16.05.2008 23:59:00 | carodejka
spare..Potesila jsi mne,jsem moc rada ze se Ti basenka libila, nekdy je usvit moc krasny.
12.05.2008 19:08:00 | carodejka
Tvé slovní ,,spoje" vykonaly svoje :-)
Nádhera.Jako kdybych to sama viděla.
12.05.2008 18:53:00 | spare
Má mysl stále častěji si utíká, tam kde skrze smrčky ráno slunce prosvítá...:)
12.05.2008 18:31:00 | Šerák
Párkrát už jsem si přivstal, abych ten východ slunce viděl, někdy je to opravdu nádherná podívaná ;-)
12.05.2008 16:53:00 | Chancer