Tvá milovaná květina
Anotace: Tuto básničku jsem napsala v den svátku matek. Tato básnička je pro mojí mamku.
Stejně, jako ráno vstáváš,
tak večer jdeš už spát.
Ke všem kytkám čicháš
a já váhám, kterou Ti mám dát.
Snad růži červenou,
nebo tulipán žlutý.
Náruč kytek - voňavou,
dostaneš i s mašlí.
Tyhle kytky ráda máš,
ale jen jednu miluješ.
Tu moc dobře znáš.
A říkáš: ,,Snad mi jí daruješ."
Tu květinu Ti dám,
odpovíš tvým: ,,Dík."
I já ji znám,
jmenuje se šeřík.
Komentáře (0)