Krajina za stoletými mraky
Anotace: Tam někde zav za oblaky se rozevírá neznámá krajina. Jak asi vypadá ?
Sbírka:
Krajíc života
Krajina v jiných světech
krev na mých rtech
pomalu stéká
do vln se obléká
Vidět ji v závoji staletých oblaků
najít ji v řekách pradávných věků
pak v oceánu nebudeme sami
voda vítr odplují s námi.
A nové ovečky nebem se zrodí
staleté mraky moudrost svou plodí
a v lesích andělské dítě
co nikdy nespatří tě
za staletými mraky
krajina pro tuláky
knihami pro věčnost
otvírá srdce a statečnost.
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)