Divoká voda
Voda hebká, voda studená
chladí má odhalená ramena
já stojím v šeru pod vodopádem
oděná vodou a větrem jen.
Prameny vody stékají mi po kůži
jeleni shazují svá paroží
chrání mne záhadná luna
cítím se svobodná, jiná
S deštěm spletly se mokré vlasy
i mokré tělo v opojení krásys
v radosti z darů vody
tančím pod divokými proudy
Přečteno 456x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, labuť, Bíša, Dacryon Beata, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)