Jarní vánek
Jarní vánek zavanul,
jsem tomu rád.
Zimní tlak uplynul
mohu si hrát.
Na louce i v lese,
hrát, jen hrát si.
Nebudu doma jak v base,
budu vonět k přírodní kráse.
Jarní vánek přinesl tu krásu,
nenechal si ji pro sebe.
Za to děkuji moc mu,
snad mu příští rok zbude.
Komentáře (1)
Komentujících (1)