Měsíček
Měsíček zaří na obloze, tak jasné a temné.
Ráno se ještě sklonil duze, večer je vše černé.
Měsíček vládne nad krajinou, všude je temno a klid.
Rano zas mraky po obloze plynou a probouzí se všechen lid.
Měsíček svítí už tolik dní krasných, osvětluje, vše kolem nás.
Měsíček je ztrážcem zamilovaných, bude svítit pořád a zas.
Komentáře (0)