Park v Lednici
Anotace: pokud jste neviděli, vydejte se tam
Stromy tančí po krajině
zelené balóny
ukotvené v hlíně
my pod nimi
tiše vodíme své stíny
ať neplaší obrazy
padající na hladiny
Stromy
zelené balóny sycené lehkostí
světelných ran
startují s večerní mlhou
do rozmazaných rán
a ještě předtím
když vstanou noční světy
tančí ve větru
stoleté menuety
Komentáře (0)