Anotace: na básničky nejsem nějakej extra talent,nikdy mi nešly. Ale zrovna se strhl skoro tropickej slejvák a já seděla v okně...nešlo to nezkusit...
dlouhý text není vždy záruka úspěchu, a i tahle krátká básnička opravdu potěší. :) rozhodně to nevzdávej, a když budeš mít náladu, tak zase něco vytvoř! :)
20.02.2009 16:36:00 | Anne Leyyd