Dotkni se hvězd
Anotace: Také si to přejete? :)
Zářivé perly mé milované noci,
které nás mají ve své moci.
Tajemné skvosty, diamanty černot,
pějíc své skvostné písně bez not.
Ležím na louce a pozoruji jejich zář,
oslňující andělské tělo a svatozář.
Kéž bych se hvězd dotknout směla,
hned bych s nimi noční píseň pěla.
Jsou hladké, nebo hřejivé,
jsou zraňující, či hojivé?
Jeden dotek by mi stačil, prosím,
tohle přání v srdce neustále nosím.
A hle, padá hvězda, přej si něco.
Kéž bych se tě směla dotknout hvězdo.
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Polárka, Flow Calipso
Komentáře (0)