Je blaze
Anotace: romantická nálada
Slunce je upatlané od medu, když vstává,
na oknech zanechává zapatlané šmouhy
- to z touhy po políbení našich skrání, do očí,
které rozespale žmourají do svítání
a jenom tak se courají po obloze
Je blaze člověku,
když slastně ochutnává snídani z nebe,
z obláčků smetanu a zlatý koláč,
je blaze...
Komentáře (0)