Já byla kdysi ženou..
Mé jméno vytesal do kamene
a modrou stuhou omotal
v písečném ostří stál
v runách písmene
Já byla kdysi žena
ted stále němá
jako staletá perla
tančící v příboji
poutníci na počest malují
křivky mých utajených nálad
on proměnil mne v rybí oko
černým pláštěm jeho
žalářem otce svého
a slyším už jen křik
Byla jsi ženou
Byla jsi ženou...
Přečteno 440x
Tipy 10
Poslední tipující: Dacryon Beata, Bíša, Psavec, Meiv, Petbab, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)