Smutný myslivec
Anotace: O smutném myslivci...
Volal jsem
křičel jsem
nikdo mě neposlouchal
Sténal jsem
plakal jsem
nikdo mě nelitoval
Skákal jsem
padal jsem
nikdo mě nesledoval
Prosil jsem
skuhral jsem
nikdo mě nemiloval
Copak nejsem vidět?
Už žiju snad sto let
proč mi nikdo neřek'
jak život může bolet!?
Měl jsem v sobě tolik lásky
ale nemoh' jsem ji dát
tak jednoho dne se stalo
co muselo se stát
------
Zabil jsem je všechny
Srny, kance, laně
Večer si je udělám
Z trucu na smetaně!!!
Přečteno 751x
Tipy 18
Poslední tipující: Sleepwalker, ziriant, maranika, Isobel, takova, drsnosrstej kokršpaněl, Churry, Dota Slunská, Psavec, obyčejná, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)