Květ-nová
Anotace: no, ... zas dvojsmyslná, jak jinak
Buď takovou malou oázou
kde květ své lístky zchladí
když pohrdání říká vázou
utržen před požárem ve vádí
mít tak svůj stonek přímý
a kalich okvětní jak misku
zatímco listy u země sílí
kmínek je pro obžízku
jen radost udělat každému
kdo přivoní k mému květu
ať zhynu, lepší než parfému
vylít litr na parketu
Přečteno 350x
Tipy 16
Poslední tipující: Kozoroh 1, Chonglee, Monsignore, sailorr, Harr, Psavec, pejrak, el viento, jedam, j.c.
Komentáře (1)
Komentujících (1)