Hymnus stromu
Anotace: ...a opět v lese
Sbírka:
přírodou
I vsadil Bůh do zemé poselství
a kázal,
aby do místa vsazeno přejímalo jsoucna pozemského
a pod zem rozestíralo chapadly Védomí
vyživujíce tak tajemství temna
do nebe odevzdávaje zpověď:
Tak źije planeta Zem
Padne-li umřel další kapitol tohoto světa.
Za něho náleží nový pomník, památník na budoucí vysadit
STROM
Komentáře (0)