Letní bouřka
Letní bouřka přinesla úlevu.
Vyčistila vzduch,
stojatá nálada
se zvedá.
Nasávám čerstvé
závany větru.
Sedím jenom tak,
v houpacím křesle.
Na nic nemyslím,
jen se houpám.
Houpy houp.
Uvolňuji se,
cítím tu příjemnou změnu.
Co takhle skočit do bazénu?
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: jerabina, Aka Kiss, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)