Jogínská ranní báseň
Anotace: Verše, které volně plynou po ranním cvičení jógy v přírodě...
Sbírka:
Krajíc života
Letím..
nebem...
všechno je modré
teplé i srkomné
pár bílých pentliček
lístky i rozbitý střevíček
zpívá mi borovice
písní statisíce
o tom, že tráva mokrá
včerejším deštěm zmokla
a veselá Země
vstane a obejme mě
železný pták oblohou krouží
kolem kostelních věží
dnešní ráno
mi uhranulo
a nedovolí mi odejít
jen nebem plout a snít.
Přečteno 580x
Tipy 2
Poslední tipující: Dacryon Beata
Komentáře (0)