TAM
Anotace: Přepadl mně záchvat romantismu a jak je mi s ním dobře....
Za nekonečnem obzorů barevných
Tam kde spí všechna nesplněná přání
V krajině skřítků kouzelných
Na cestách tajného zatoulání
Za hřebeny slunečních tónů
Tam kde se narodil den
V paprscích a za zvuků zvonů
Tam můžeš nakouknout jen
Za mírnou lidskou pokorou
Tam v hlubinách vlastní tůně
V jediný okamžik vrátka se otevřou
Tam ukryje se duše když stůně
Za hradbou květů barevnou
Tam kde i dotek léčí
Srdce si lék svůj naleznou
A život vezmou znovu ztečí
Komentáře (0)