Slib věrnosti
Budu Tvojí ženou
lesní pane
všeho světského se vzdám
pokleknu až k Tvým nohám
jiné lásky pro mne není
než-li zelené pohlazení
ač nehmotný
duch samotný
já dotknu se Tě snáz
nechám se spoutat zpěvem Tvých krás
jen hladit se větrem a trávou zelenou
nechat jen děšť putovat po svých ramenou
a když ke kopcům připluje noc černá
zůstanu Tobě navěky věrná
zvedám své vědomí k obloze
vezou mne v dřevěném voze
se slibem do hor za Tebou
stanu se Tvojí ženou.
Přečteno 506x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, danaska, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)