Anotace: Úkol do jazyka českého... mé první a nejspíš i poslední dílko psané volným veršem.
Kopretina shnila, svět se rozpadl a nýmandštyk byl sepsán a dán na liter. Gratuluji, je to SHIT!
22.08.2008 00:14:00 | Horacio
parádní :)
(já ji vždycky úplně rozporcuju - jen aby mi vyšlo to zatracené /ano/)
10.06.2008 22:14:00 | Zuz.