Červenec
Anotace: tohle je snad nejlepší kus roku
Už dozrály i lípy
letní čas začali stáčet do balíků
vrcholí letní slavnosti
káňata krouží v nadhlavníku
slunce nás rentgenuje
až do kostí
Ženy se spálenou tváří
popraskanými rty
blýskají očima ze stínu
letní touhy jsou neodbytné
věřím jen ve hřích
a ve vinu
Vyprahlí zesláblí horkem
nikdo se neubrání
i přes zavřená víčka
je vidět pod lehkými šaty
letní vinobraní
Komentáře (0)