Relaxace
Anotace: Horké letní odpoledne.
Šípy sluneční mě bičují.
V trávě šramot trpaslíků -
klepítek, nožiček, krovek hmyzích -
v polední výhni tichne a mizí.
Slyším svůj žhavý dech,
za víčky pulzuje sluneční kotouč.
Zemdleně taji a splývám po vlnách
horké rozkoše v poledních snách.
Komentáře (0)