Obchodníci s deštěm
Anotace: Stačí pohlédnout na nebe...
Bělostné mraky plují na letní obloze,
jak stádo beránčí doprovázející pastýře.
Copak asi schovávají v nebeském povoze,
pro malého prohnaného švindlíře.
Krásné a líbezné jsou,
v modrém oceánu hvězd.
Však nezachovají podobu svou,
člověk by si je mohl lehko splést.
Začínají a končí, kde si umanou,
cestují si volně a bez starostí.
Tam, kam je mocné větry zavanou,
vždyť to jest pro ně největší radostí
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Květka Š., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)