Louka..
Anotace: Další pro mě složitější básnička xD
Louka květy posetá,
jak mouka...čerstvě umletá,..
leží...
na ní dívka, né tak štastně
skládá smutné básně a...
a dýchá stěží...
Ó, ta pronikavá vůně,
místo vzduchu do plic proudí,
a její tělo stále..stále víc o
malý nádech loudí...
Komentáře (0)