Září
Anotace: pro děti ...
Sbírka:
Říkánky
Z Á Ř Í
Září bývá každým rokem
vždycky trochu popleta:
neví, jestli dělat podzim,
či se vrátit do léta.
Slunce na svět teplo pouští,
v noci trávu štípe mráz,
pak se vítr dere z houští,
mraky deště jsou tu zas.
Léto už to dávno vzdalo,
unavené, šlo teď spát.
Zimy je však ještě málo.
Podzim začal kralovat...
Přečteno 561x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (3)
Komentujících (3)