Léto 2008
Haló,léto!
Jak ti bez nás bylo?
U nás dívkám prodloužil se vlas
chlapcům zmužněl hlas
někomu ztemněl
někomu projasnil se v očích jas
někomu popletlo se vše co nemělo
někomu bylo všeho málo i dost
někdo chtěl budoucnost
někdo minulost
někdo byl všude jen host
Haló,léto!
Máš toho mnoho nastarost
tak si to užij
jsi léty vyzkoušený skvost
Přečteno 520x
Tipy 19
Poslední tipující: JirkaS, Heda, PetTulak, j.c., Bíša, labuť, Psavec, Květka Š., Simísek, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)