Anotace: ..taková skoro podzimní..jako to počasí venku za oknem :o(( (také staršího data)
Jsi nádherně odhodlaná zrušit chlad, podzim, a umím si představit, že žiješ jen jarem a létem prostopášně smělým...i podzim a zimu přemluvíš...a to je dobře!
17.05.2006 18:08:00 | Mirka Hedbávná