žízeň - - - - - --- --- --- ----- ----- --------------
Anotace: Včelo! Komáre!! Faráři!!! haha... už ani psát se mně nedaří…..
Včely z kalíšků nektar sají,
z kalichů knězi krev Tvou pijí,
komaři – ti sají krev naši
a já nasávam rum.
Včelí život je sladký,
kněžský je mystický, smyslný,
ten komáří zas krátký…
Já, čím víc piju, tím hloub se topím v trýzni
a tím víc vlastně žízním!...
Přečteno 426x
Tipy 7
Poslední tipující: DNA, seed.misulka, Lota, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)