Jahoda
Anotace: ...utrhnout, či neutrhnout?...
netrhej, mě ještě ne
jsem trošku zelená
když počkáš den či dva
zbarvím se do červena
pak ti budu lépe chutnat
nemusíš mě sladit
nebudu ti v bříšku bobtnat
to se můžeš vsadit
jenže když tě neutrhnu
tak přiletí kos
potřebovat budeš studnu
uklovne ti nos
jestliže tě přeleji
tak mě zítra zhniješ
budeš plavat v peřeji
"piješ vodu, piješ?"
"a na tebe nesvítí
slunce celý den!
tak běž prosím do sklepa!
vem tu konev, vem!!!"
Komentáře (1)
Komentujících (1)