Cesta do Třebíče
Anotace: Pár řádků vlakového valčíku.
Vlakové koleje pode mnou drncají
do dálek uhání únorem vlak
na polích skvěje se bělostná námraza
sluneční paprsek prosvítil mrak
Špilberk mi zmizel už z dohledu
údolí Jihlavy voní až k zbláznění
rybář teď vytáhl okouna zpod ledu
jaké to čarovné mámení
Královské zahrady v Náměšti na kopci
vítr už oderval poslední list
prázdnotou bolestně křičejí vandráci
ze sněhu chtěli by zas jednou číst...
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Veru, J's .., Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)