PoDzIM
Anotace: o ročním období.....konkrétně podzim
Podzim
hnědé listy ze stromů
snášejí se k zemi
houpou se ladně sem a tam
škoda že sou němý
vidím každý lístek zvláš´t
všechno dobře vnímám
kéž by podzim nikdy neskončil
ty časy krásných chvil...
Přečteno 504x
Tipy 2
Poslední tipující: monterka, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)