taky se chci probudit do takoveho rana!ne, ktrasne... co jsem zatim cetla, tve basne se mi libi. jsou takove... zkratka pohladi na dusi a stoji za ohlednuti:-)
01.08.2008 17:27:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
Kéž nám budou vždycky dány
dny, co hladí po duši
všechny rány zhojí s rány
a v duši slzy osuší...
11.07.2008 09:07:00 | zzlatý
Svítá! Snad je to příslib štěstí...
Svítá! Snad den mi lásku dá...
Svítá! Své srdce držím v pěsti...
Svítá! Kdo za něj své mi dá?
10.07.2008 22:49:00 | Kozoroh 1
rásne volné probuzeni do dnesniho rana....libi, hezky vyjadreno, pekne obraty...
08.07.2008 10:26:00 | saddova