náš kraj je plný křížů
soch, božích muk a zvoniček
občas je možné slyšet
zvuk tichých rolniček
modliteb šeptaných
za soumraku, za svítání
tichounce tiše do lidských dlaní
prosby za vykoupení a odpuštění
viny i pokání nevinných
...
08.07.2008 19:53:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd