Kouzlo tónů...
Anotace: z houslových strun...
Po strunách houslí
tančily trylky ptáků
smyčce kouzlily
šelest v korunách stromů
a louka rozkvetla...
Od strun houslí
odrážela se sluneční zář
a smyčce náhle
uprostřed letní bouře
rozehnaly krupobití...
To struny houslí
jak na trubku hrály
a smyčce neúnavně
pronásledovaly divou zvěř
za chladného rána...
O struny houslí
tříštily se kusy ledu
a smyčce rozehrály
koncert jemných tónů
pramínků bystřin...
Kostel sv.Václava, koncert Pavla Šporcla,
Praha 10.7.2008
Přečteno 461x
Tipy 25
Poslední tipující: Meriel, drsnosrstej kokršpaněl, labuť, Iva Borecká, Severka, Bíša, a_tao, vodnař, zzlatý, Štěpina G, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)