Letní bouřka II.
Sedím pod hvězdnou oblohou,
v dáli vnímám rudé nebe.
Nejsou to něžné červánky,
to bouřné mraky zahalily nebe.
Sním o mořském přílivu,
cítím ten svěží vzduch.
Voní to noční krajinou.
S větrem si hrají stromy.
Blesky si tančí s kroupami,
potoky jsou plné vody.
Miluji noci jako je tato.
Živel si najde svůj cíl.
Ulehne k spánku, uklidní se,
dál nocí černou povane sám.
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Borecká, čertíček
Komentáře (2)
Komentujících (2)