Procházka lesem
Byly jednou jedny botičky,
těm chyběly dvě malé nožičky.
Kam se ty nožičky zatoulaly,
oni potokem si proplouvaly.
To děti lesem si dnes kráčí,
a unavené nohy mezi kameny si smáčí.
To lesní příroda je dneska uchvátila,
a vlna štěstí lásky myšlenky jim zaplavila.
A proto lidé radím choďte lesem,
snad jednu procházku za měsíc snesem.
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Douša
Komentáře (1)
Komentujících (1)