starý strom
Anotace: uprostřed mýtiny starý strom stojí....
uprostřed mýtiny
starý strom stojí
příběhy vypráví
dušičky hojí
stačí jen poslouchat
najit se tam
zjistit, že nejsi sám
co hledá klam
jdi k tomu stromu
žádej ho o radu
o jednu jedinou
jak hledat cestu svou
jak dlouho potrvá
kam až tě zavede
než svého cíle
dosáhnout dovedeš
Komentáře (1)
Komentujících (1)