Anotace: Ahooooj, milí človíčkové a člověčinky, už se mi po vás stýskalo :o)
Kuk...Tak si představ cecilko, že tam byla...odpoledne jsem mrkla ke komentářům a bylo tam na celou možnou plochu kterou kom. umožňuje nejméně (odhadem) asi 200x napsáno pěkně zasebou: Děvko, Děvko....V první chvíli jsem nevěděla co počít...rozdýchala jsem to a musela smazat neboť...Holt chodíme s naší duší na trh...virtuální... řádil Big. Dnes nemám čásek, řádí tu u nás velké sezení..tak uvidím...Taky jsem myslela, že budu psát chvíli do šuplíku, opět uvidím...Nejsem žádná cíťa ale byl to úlek...Tak zatím H.
11.04.2006 09:15:00 | Hančí