o létě rozmarném , hravém
Červení, to je jahoda
bílá je sněhová kopretina
zlaté je slunce nad lesy
modrá obloha pod nebesy
zelenou dýchla vodní pěna
Ulétám meziprostorem
barevným létem opojena
motýlým křídlům podobna
do sítě léta polapena
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, okapovaroura, WhiteSkull, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)