Letní den
Anotace: nečesané a česat nebudu :-) i tak to říká, co má...
Sbírka:
Láskou svou...
Mraky letí…
Hele zajíc!
Teď už saň.
Ummm dala bych si
jahody.
Jo…
šťovík bude stačit.
Stromy šumí
jako Niagara.
Vůně jetele,
kohoutků a zvonečků…
Slunce lechtá
přes baldachýn
z doubků.
Pihy…
zase mi vyskočily
na nose.
Krásně se sní
v loži ze zeleně.
Chybí jen…
Lásko!
Pojď se milovat…
Přečteno 388x
Tipy 15
Poslední tipující: Šantir, Holis, drsnosrstej kokršpaněl, Pája Black, Mácha, drahý, Bíša, Iva Borecká, NikitaNikaT., blue, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)