Viděl jsem dnešní ráno podobně :
válející se dešťová voda mi - piča jedna -
pocákala bílý ponožky Puma
ty zařvaly
pod tričkem mi tuhly bradavky
a škrábaly se o bavlnu
sem řval
ale naštěstí jsem žádný
posraný ptáky neslyšel
jejich pískání by mě fakt vodrovnalo ...
25.07.2008 08:26:00 | smudlinek