Cela času (Věčnost)
Anotace: My i vše kolem nás stárne. (napsáno v dubnu r. 2004)
Jsem Tvoje stáří skrývající se všude kolem
Jsem v hodinkách, v kalendáři nebo sedím za dubovým stolem
Jsem vráskami na čele, stříbrem Tvých vlasů
Přebývám v cele zahalené do závoje času
Jsem Tvoje stáří, voda času, co břeh života mele
Ať se daří nebo ne, pořád jsi vězněm v mé cele
Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky
Oba stárneme, ale Já tu jsem na věky!
Měním Tvůj zvučný hlas a krátím Tvůj pevný krok
Zítra jsem u Tebe zas, za měsíc, možná i za rok
Jsem Tvoje stáří, skrývám se úplně všude
Čas nikdo nezastaví - a tak to na věky bude!
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, okapovaroura, WAYWARD, Holis, SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)