Otevřelo se peklo?
Anotace: ...opět z ranní cesty do práce...
Po obloze se
pomalu a líně
pohybují rozespalé mraky
a horizont někdo polil
žhavou lávou
nebo možná
otevřelo se
samo peklo
Slunce vstává
tváře jako rozžhavený kov
stoupá po neviditelných schodech
rozpouští mraky
a tam v dálce prší
kapky jako korálkový závěs
dotkne se mraků
nezasyčí
nevytvoří mlžný opar
nevybledne
stoupá výš
schová se do mraků
a na horizontu
uzavře se pekelná brána
opět tam, kde končí země
začíná nebe...
Přečteno 367x
Tipy 42
Poslední tipující: kikis, WAYWARD, drsnosrstej kokršpaněl, igniss, enigman, a_tao, Kozoroh 1, Elena Suchomel, jedam, Stavitel mostu přes Rubikon, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)