O narcisce
Anotace: Jak se cítí květina,která je za oknem,vzhlíží do zahrady a nechápe, proč všechny ostatní jsou volné a ona ne...
O narcisce
Byla krásná, plná síly,
narciska, co uvadla.
Svázala ji, obemknula,
a pak vše jí ukradla.
Byla krásná, plná síly,
ta narciska jarní louky
Uvězněna, nevinná,
ji v květináči proklíná
Byla krásná, plná síly,
ta narciska schoulená,
Své květy k oknu napíná,
slunce se jí vysmívá.
Byla krásná, plná síly,
ta narciska, co uvadla.
Za tu, která pro svou pýchu,
bez ptaní ji okradla.
Přečteno 672x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Zinda
Komentáře (0)