Zima, 2004, asiO:)
Anotace: Všechno souvisí se vším...
Zimo – miluji tě láskou čistou jako křisťál
pojd se mnou mládnout ve vzpomínkách
a vznést se nad čas
nad křišťály zmrzlého potoka průzračného
a chlad věku ledového
pojď se mnou za třpytící se jiskrou krystalů
nebo chceš-li, za třpytící se jiskrou ledu křišťálů
jsi pro mne inspirací, čistotou a ohleduplností
není tu žádná dálka
žádné přízemnosti – jen bezbřehost až do krajnosti
jenom led a sníh a studená blýskající tříšť
a v tomto nekonečném sněhovém světě
vzdálený příslib jara..2004
pojď se mnou mládnout ve vzpomínkách
po cestě vzpomínek i vizí budoucnosti...
Přečteno 376x
Tipy 11
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Tacca, Anita Buchtová, Kávový Poutník, amatér, Holis, okapovaroura, Helena Buchtová, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)