Anotace: Jedna mírně odborná pro Beana ;o)))
Takže,jak jsem se nadále vzdělal,nevím jestli víš a le svou energií má pomáhat i kuřákům a alkoholikům v očistě.;o) Ty máš teda o nás ale mínění ;o))
22.10.2005 12:22:00 | Jackyl
Cecilko, ty děkovat nemusíš. To já moc děkuji tobě ...
12.10.2005 19:10:00 | Mourek
Ach jo! Ty jsi odbornice! Máš to za plnou.
29.09.2005 11:42:00 | Písnička
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?