Anotace: Je to můj oblíbený a tak blízký kraj, jeďte se tam podívat, tam lesy voní historií a krajina? Je nádherná, ani slovy se to dost dobře nedá vyjádřit.
kouzelníček...ani se ti nedivím žes v té kráse zapoměl na jméno té vesničky, když se člověk prochází tak pěkným krajem, tak je opojen tím co vidí.
04.03.2011 02:29:00 | carodejka
V květnu jsem šel s kamarádem z Křivoklátu proti proudu až do… A teď jsem to zapomněl, no já jsem oslík Matík. Je tam ten klášter postavený na pilotech, no nevzpomenu si.
Šli jsme to čtyři dni a bylo to úžasné. A Těch mouder co se mi nalilo do vyvětrané hlavy…
Jen ta konečná mě vypadla, ale já si vzpomenu…:-)
29.10.2008 14:37:00 | kouzelníček
lady Carmila..JE tio v okoli meho rodiste, je tam primo kouzelne, jako v pohadce ,hrad je zasazen do lesu a skal, nadherna scenerie,. Nekdy se jed podivat na ten klenot, stoji to za to.
07.08.2008 17:21:00 | carodejka
díky tobě jsem právě zavítala do krajin mě neznámých...kladu si otázku..
jak to jen děláš??
jsi moc dobrá:-)
06.08.2008 22:53:00 | Lady Carmila
byla jsem tam...pod Křivoklátem v chatce s haldou policajtu :-))
nezatykali me...a bylo to super :)
05.08.2008 09:29:00 | saddova