Litanie k noční obloze
Nesnesitelná kráso hvězd!
Svou záři do očí vplést
se mi snažíš... Krutě?
Zákeřně?
Na svá ramena vzal bych tě,
kdybych moh‘ něžně...
Však nevím, zda-li unésti,
není nad mé síly a bolesti...
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, Liv
Komentáře (1)
Komentujících (1)