Zlatohlávek
Říkal mi tuhle Slávek
že na louce viděl brouka
co mu zlato z krovek kouká
copak to jen může být?
To bude přec zlatohlávek
zlatou píseň sobě brouká
zlatá je od něj celá louka
poběž na tu krásu zřít
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, Marfuša, denebrin, Jenda P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)