Zpěvy nespatřených tvorů
Anotace: ...hlasy nočních ptáků které otvírají brány do světů někde v nás...
Dál kouzelně zpívají ptáci
i když nevidíš, nepoznáš jací,
mámí tě příjemně tony,
lidem vzdálené na hony.
Podivné zvuky lehounce šálí,
snad abychom se sebe ptali,
co nám zdělují svým cizokrajným slovem (?)
a když pak ticho rozprostře své zbohem
Uniklo ti kouzlo nejstaršího zpěvu,
zakleté navždy do úsměvu,
zakleté navždy v nitkách času,
vždyt prchlivost, ta dodává krásu.
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, blue, Romana Šamanka Ladyloba, denebrin, Iva Borecká, enigman, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)