Červená růže
Anotace: Co mě napadá když vidím rudou růži.
Jak vypadá růže?
Kazdou chvíli vzplanout může,
vyzařuje rudou zář,
nastav k ní tu bledou tvář.
Vždyť je důkaz lásky,
slyší sladké hlásky.
Daruješ-li růži, květ
slunce ihned zkrásní svět.
Z jedné malé růže
i velká láska vzplanout může.
To je síla v rudém květu,
ukáže ji zlému světu.
Komentáře (0)